...

Uluslararası İlişkiler Ofisi

2018-2019 ERASMUS+ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI
25/04/2018

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvurularının ve yabancı dil sınavının sonuçları aşağıdadır. Başvurular sonucunda asil olarak gitmeye hak kazanan öğrencilerimizin üniversitemize tahsis edilecek hibe miktarı henüz belli olmadığından dolayı hala aday statüsünde olduklarını unutmamaları gerekmektedir.

Sıralama yapılırken not ortalamasının %50'si, yabancı dil puanının da %50'si alınarak hesaplama yapılmıştır.

Sıralamaya giren öğrenciler için bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Toplantı tarihi ve yeri web sayfamızdan ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır. Yabancı Dil Sınavına başvurup mücbir bir sebep olmaksızın katılmayan öğrencilerden, bir sonraki yıl yeniden başvuru yapmaları halinde, ağırlıklı seçim puanlarından -5 puan düşürülecektir.

Asil aday olarak seçilen öğrencilerden feragat edenlerin 11 Mayıs 2018 Cuma günü saat 17:00'a kadar feragat dilekçelerini Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra feragat eden adayların müteakip başvurularından 10 puan düşülecektir.

Asil aday öğrencilerden 11 Mayıs 2018'e kadar feragat eden olduğu takdirde toplam başarı puanlarına göre yedek listede yer alan öğrenciler programdan faydalanabilecektir.Bu durumda Yedek listedeki öğrencilerle telefonla iletişime geçilecektir.

YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ. 

ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ. 

STAJ HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.