...

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Araştırmacılar İçin TCA (Ulusötesi İşbirliği Faaliyeti) Duyurusu
17/08/2022

Eurodesk    

Hırvatistan Ulusal Ajansı tarafından yapılan bilgilendirmede 15-18 Kasım 2022 tarihlerinde Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde “Embrace inclusion and diversity in your Erasmus+ projects!” başlıklı bir TCA faaliyeti gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Faaliyet boyunca KA1 ve KA2 yararlanıcılarına yönelik; panel, sunum, eğitim ve çalıştaylar düzenlenecektir.

Bu faaliyet ile; yararlanıcıların projelerinde içerme ve çeşitlilik startejisi boyutunun genişletilmesi, kısıtlı imkana sahip katılımcıların proje süreçlerine daha aktif katılımının sağlanması amacıyla ortak bir bakış açısı oluşturulması ve yeni eğitim faaliyetleri ve materyaller geliştirilmesi, içerme ve çeşitlilik stratejisi kapsamında iyi uygulama örneklerinin paylaşılması, farklı ülkelerden yararlanıcılar arasında tecrübe paylaşımı ve yeni işbirliklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Faaliyete yükseköğretim kurumlarında içerme ve çeşitlilik, engelli öğrenciler, uluslararası hareketlilik, KA1 ve KA2 proje süreçlerinde çalışan personel ve akademisyenlerin katılımı uygun görülmektedir.

Faaliyetle ilgili detaylı bilgiye https://salto-et.net/events/show/HR01_0413_THO_2022 adresinden ulaşılabilmekte ve ekte pdf versiyonu yer almaktadır.

Son başvuru tarihi 02.09.2022 olup başvuru işlemleri yukarıdaki linkten yapılmaktadır. Başvuru yapılabilmesi için öncelikle Salto Platformuna  kayıt yapmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi 5-7 dakika arasında sürmektedir.

Seçilecek olan katılımcıların faaliyet için yapacakları seyahat, vize ve konaklamaya dair uygun görülen harcamaların %95’i , katılımcılar ile imzalanacak olan sözleşme kapsamında Ulusal Ajans TCA bütçesinden karşılanacaktır.

Saygılarımızla
Uluslararası İlişkiler Ofisi
iro@nevsehir.edu.tr
uio@nevsehir.edu.tr