...

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Araştırmacılar İçin TCA (Ulusötesi İşbirliği Faaliyeti) Duyurusu
16/05/2023

Fransa Ulusal Ajansı tarafından yapılan bilgilendirmede 12-15 Kasım 2023 tarihlerinde Fransa’nın Bordeaux şehrinde “Thematic seminar on apprenticeship mobility in Europe: building cooperation between European apprentices training providers to foster the placement of apprentices in European mobility schemes.” başlıklı bir TCA faaliyeti gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bu faaliyet ile; staj hareketliliği ve işe yerleştirme faaliyetlerine ilişkin detaylı bilgi edinilmesi, ilgili kurumlar arasında Erasmus+ kapsamında yeni ortaklıklar oluşturulması, tecrübe ve iyi uygulama örneklerinin paylaşımı hedeflenmektedir.

Faaliyete; yurt dışı staj ve işe yerleştirme projeleri ile bu alanda ortaklıklar yürüten personel ve akademisyenlerin katılımı uygun görülmektedir.

Faaliyetle ilgili detaylı bilgiye https://salto-et.net/events/show/FR01_0468_THO_2023 adresinden ulaşılabilmekte ayrıca ekte pdf versiyonu yer almaktadır.

Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 olup başvuru işlemleri yukarıdaki adresten yapılmaktadır.

Seçilecek olan katılımcıların faaliyet için yapacakları seyahat, vize ve konaklamaya dair harcamalarının %95’i, kendileriyle imzalanacak sözleşme hükümleri uyarınca Başkanlığımız TCA bütçesinden karşılanacaktır.

Saygılarımızla

Uluslararası İlişkiler Ofisi