...

Uluslararası İlişkiler Ofisi

ERASMUS+ KA131 ve KA171 ÖĞRENCİ HAREKETLİLİKLERİ YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI
23/11/2023

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 11 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenmiş olan Erasmus+ KA131 ve KA171 Öğrenci Hareketlilikleri Yabancı Dil Sınav Sonuçları aşağıda belirtilmiştir.

Açıklanan sonuçlarda baraj puanı olan 60 puanı geçmiş olan öğrenciler, 2023-2024 Akademik Yılı içerisinde açılacak olan Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri ilanlarında bu sınav sonuçlarını kullanacaktır.

Yabancı Dil Sınavına girmiş ve baraj puanı olan 60 puanı geçmiş olmanız Erasmus+ Öğrenci Hareketliliklerinden kesin olarak yararlanacağınız anlamına gelmemektedir.

İlerleyen günlerde başvuru platformu üzerinden açacağımız Erasmus+ KA131 ve KA171 Öğrenci Hareketlilikleri ilanlarına başvurmanız gerekmektedir. Erasmus+ nihai sonuçları açılan ilanlara başvurular neticesinde değerlendirilecek olup yabancı dil sınavına katılıp baraj puanını geçtiği halde ilana başvuru yapmayan öğrenciler kesinlikle o ilan kapsamındaki kontenjanlardan yararlanamayacaktır.

Sınava başvuru yaptığı halde geçerli bir sebep göstermeksizin sınava katılmayan öğrencilerin listesi de aşağıda belirtilmiştir. Erasmus+ KA131 ve KA171 Öğrenci Hareketlilikleri Mevzuatı kapsamında bu öğrencilerin ilerleyen yıllarda Erasmus+ Hareketliliklerine tekrar başvurması halinde nihai Erasmus+ puanlarından 5 puan düşürülecektir.

 

İngilizce sınav sonuçları ve sınava girmeyenler listesi için tıklayınız.

Almanca sınav sonuçları ve sınava girmeyenler listesi için tıklayınız.