...

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri Başvuru Sonuçları
16/02/2024

Üniversitemizin 2023-1-TR01-KA131-HED-000118266, 2022-1-TR01-KA131-HED-000068004 (UNIKOP Staj Konsorsiyumu) kodlu Erasmus+ KA-131 Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri bütçeleriyle “Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği” ilanına çıkılmış ve bahsi geçen hareketlilikler için başvurular alınmıştır. Erasmus+ Yükseköğretim Kurumları Uygulama El Kitabına göre oluşturulan seçim ölçütleri çerçevesinde aday olmaya hak kazanan, Üniversitemiz öğrencilerinin asil ve yedek olarak kazananlar listesi ek dosyada sunulmuştur.

Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği kapsamında asil olarak kazanmış ve başvuru esnasında Kabul/Davet Mektubu ibraz etmeyen öğrencilere, 4 Mart 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar belgelerini teslim etmek üzere ek süre verilmesi uygun görülmüştür.

İlan edilen sonuçlara göre staj hareketliliği yedek listesinde yer alan öğrencilerimizin staj hareketliliğinden hibesiz olarak yararlanmak isteyenler Staj Hareketliliği Hibesiz Yararlanma Talep Dilekçesini doldurarak Ofisimize şahsen 23/02/2024 tarihine kadar başvurması gerekmektedir. Yapılan değerlendirmelerden sonra hibesiz hareketlilik hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecektir.

İlan edilen sonuçlara göre öğrenim hareketliliği yedek listesinde yer alan öğrencilerimizin öğrenim hareketliliğinden hibesiz olarak yararlanmak isteyenler Öğrenim Hareketliliği Hibesiz Yararlanma Talep Dilekçesini doldurarak Ofisimize şahsen 23/02/2024 tarihine kadar başvurması gerekmektedir. Yapılan değerlendirmelerden sonra hibesiz hareketlilik hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecektir.

Asil olarak kazandığı halde çeşitli sebeplerden dolayı hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerimizin Feragat Formu'nu doldurarak 23/02/2024 tarihine kadar Ofisimize teslim etmesi gerekmektedir. Bu tarih sonrasında yapılacak feragatlerde bir sonraki başvurunuzda -10 puan uygulaması yapılacaktır.

"Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamaktadır. Karar, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir." (Erasmus+ Yükseköğretim Kurumları Uygulama El Kitabı s. 36).

 

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuru sonuçları için tıklayınız.

Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği başvuru sonuçları için tıklayınız.