...

Uluslararası İlişkiler Ofisi

NEVÜ Cappadocia Erasmus+Community Kulübü "NEVÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım ve Üye Kayıt" Standı Günlerinde
27/09/2024

NEVÜ Cappadocia Erasmus+Community Kulübü 25-26 Eylül 2024 tarihlerinde üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Öğrenci Kulüplerinin tanıtılması ve üye kaydı yapılması amacıyla düzenlenen "NEVÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım ve Üye Kayıt" standı günlerine katıldı. 

NEVÜ Cappadocia Erasmus+Community; Erasmus+ hareketliliği ile ilgili tanıtım ve duyuru yapmak, kültürlerarası etkileşimi sağlamak adına gezi, konuşma kulübü vb. gibi sosyal etkinlikler ve faaliyetler düzenlemek, gençlik hareketlilikleri hakkında öğrencileri bilgilendirmek, Erasmus+ öğrenci değişim ve staj hareketliliği hakkında bilgilendirme amaçlı yazı ve görsel yayınlamak, Erasmus+ kapsamında gelen-giden öğrencileri bir araya getirerek öğrencilere sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlamak gibi amaçlara hizmet etmeyi hedeflemektedir. Aynı zamanda bu program dâhilinde yurt dışına çıkacak olan öğrencilerin, daha önce tecrübe edinmiş öğrencilerle iletişim kurulmasını sağlamak ve Erasmus+ programını daha çok katılım olmasının sağlanması da kulübün amaçları arasında yer almaktadır. 

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşılan etkinlikte, öğrencilere Erasmus+ programı hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve yeni üye kayıtları alındı.